Header

Over ons

Forma Interieur Rotterdam is sinds 1955 actief in de woning- en projectinrichting. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt, staan bekend als een betrouwbare partner en hechten aan een goede samenwerking met onze klanten en opdrachtgevers. Als het gaat om nieuwbouw , verbouw of renovatie hebben wij altijd de juiste materialen voor de stoffering van uw ruimte. Forma Interieur Rotterdam beschikt over een eigen professionele buitendienst waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Service & vakmanschap staat hoog in het vaandel!Forma Interieur Rotterdam B.V.

Woning- en projectstoffering is maatwerk. U ontvangt van ons een deskundig advies bij de keuze voor producten afgestemd op uw budget, wensen en de technische mogelijkheden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van nieuwe producten en technieken. Het is ons streven om samen met u tot een prachtig eindresultaat te komen.

Ons personeel is VCA-gecertificeerd en voldoet hiermee op een groot aantal punten aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Bel (010) 4665215 of  kom langs in onze showroom.